Tulossa vuokrattavaksi 1.5.2024 Alkaen!

Mökki Patula

Vuokraamme lemmikkiystävällistä mökkiä!

Kysy lisää: 0447717852 tai info@simpsionkullas.fi

Mökin omistaa Simpsiön Koirakoulun tukiyhdistys ry

Patulamökki sijaitsee upealla paikalla Simpsiön rinnehiihtokeskuksen ja hiihtolatujen ääressä. Tähän mökkiin mahtuu isompikin perhe tai useampi perhe. Tilaa on kolmessa kerroksessa yhteensä n.170 m2. Mökissä on kuusi makuuhuonetta.

Patulassa on sänkytilaa 13 henkilölle, lisäksi löytyy varapatjoja. Tilat soveltuvat myös yritysten kokouskäyttöön. Keskikerroksessa on iso pöytä noin 20 henkilölle.

Keittiöstä löytyvät kaikki tarvittava; astianpesukone, jääkaappi minipakastimella, liesi ja uuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja leivänpaahdin. Ruokailuvälineet n. 20 henkilölle.

Mökissä on takka, autopistoke, TV, radio ja sauna puulämmitteisellä kiukaalla. Kellarissa ja pihalla on puuvarasto. Kellarikerroksessa on myös pyykinpesukone huoltotilassa. Mökissä on pallogrilli pohjakerroksen pihaterassilla.

Kiinteä puulämmitteinen kylpytynnyri on tarjolla käyttöön lisähintaan 150€ koko loman ajaksi!

Tähän mökkiin lemmikit ovat tervetulleita!

Mökissä kuusi makuuhuonetta.
Mökkiin saapuminen klo 14.00 ja luovutus klo 13.00. Aikatauluissa voidaan joustaa, mikäli ei ole tulossa muita varauksia.

Lapuan läheisyydessä sijaitsee monia matkailukohteita; Huvipuisto Powerpark Alahärmässä (40 km), Seinäjoki tapahtumineen (25 km) Tangomarkkinat, Provinssirock ja Vauhtiajot. Ähtärin eläinpuisto (100 km) sekä Veljekset Keskinen Tuurissa (60 km).